Dr. Ablonczy Zoltán

a sárospataki 6. számú választókerület képviselőjelöltje


TISZTELT SÁROSPATAKI VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, mint Sárospatak város 6. választókörzetének a Patakért Egyesület csapatában induló képviselőjelöltje.

Dr. Ablonczy Zoltán 62 éves, sárospataki ügyvéd vagyok. 10 éves koromig nagyszüleim bodroghalászi házában laktam a Mátyás király utcában. Az iskola megszűnésekor költöztünk végleg Patakra, ahol azóta is élek. Nős vagyok, lányom Budapesten dolgozik. 1998-tól egy cikluson át már megadatott, hogy képviselőként dolgozhattam. Négy év után azonban úgy hittem, soha többet nem kívánok politikával foglalkozni. Most azonban összejött egy lelkes csapat, akik hittel és reménnyel töltenek el, hogy a fogyás, pusztulás megállítható és visszafordítható.

A látszólagos fejlődés ellenére mindannyian érezzük, hogy valami nincs rendben városunkban. Gyermekeink jó esetben az ország más városiban, de leginkább külföldön keresnek megélhetést, a lakosság száma 5-6 ezer fővel csökkent. Munkahelyek szűnnek meg, ma már egy cipőért is Sátoraljaújhelybe kell utazni. Még rosszabb a helyzet választókerületünkben: nincs bolt, kocsma, közösségi tér, komp és kisvasút. Nyílván nem ígérhetjük, hogy mindezeket visszaállítjuk, de közösen elindulhatunk felfelé, falunapon, beszélgetések során együtt megtalálhatjuk a kivezető utat. Az elmúlt 5 év semmi esetre sem ismétlődhet meg, amikor a választókerület a tervekből is kimaradt.

Többek között ezért hoztuk létre társaimmal a Patakért Egyesületet és ezért kérem, hogy október 13-án a támogassanak engem és a Patakért Egyesület jelöltjeit.


A megújuló Sárospatak programja

Érdekel a teljes program

Kapcsolat

patakert@patakinfo.hu

Kérdése van? Csatlakozni szeretne? Ha jövőképünk és terveink felkeltették érdeklődését és kapcsolatba szeretne lépni a PATAKÉRT csapattal,kérjük, írjon levelet a fenti email címre.

Csetneki József - +36 20 569 67 58

Fent vagyunk a facebookon is!

Az ellenzéki pártok támogatásával

  • mszp_logo
  • dk_logo
  • momentum_logo
  • jobbik_logo
  • mm_logo

Események


PATAKÉRT - Sárospatak 2019.

Kiadó: Patakért Egyesület
Cím: 3950 Sárospatak, Petőfi Sándor u. 22. II/4.
Felelős kiadó és felelős szerkesztő: Vigyikán Csaba, az Egyesület elnöke