Ádám László

a sárospataki 8. számú választókerület képviselőjelöltje


TISZTELT SÁROSPATAKI VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam mint Sárospatak város 8. számú választókörzetének a Patakért Egyesület csapatában induló képviselőjelöltje.

Ádám László vagyok, 54 éves apróhomokosi lakos. Miskolcon születtem Ózdon érettségiztem mint irányítástechnikai műszerész. Háztartásigépek javításával és kereskedelmével foglalkozom.

30 éve élek Sárospatak vonzáskörzetében, most már lassan 20 éve családommal Apróhomokon. Sokak számára a világ végén lakom, de nekünk a világ közepe, éppen ezért szeretnék tenni településemért. Természetesen csodát ígérni felelőtlenség lenne, de talán volna, amin lehetne változtatni: szeretném az utak állapotát javítani, a közlekedők által felvert port csökkenteni, vagy megszüntetni az utak burkolásával, vagy a forgalom ésszerű korlátozásával. A közösség számára jó lenne újra éleszteni a focipályát, valamint a kisgyerekeseknek létrehozni egy játszóteret. Szeretnénk a buszközlekedést a lakosság igényeihez igazítani.

Többek között ezeknek a céloknak a megvalósításáért hoztuk létre társaimmal a Patakért Egyesületet és ezért kérem, hogy október 13-án a támogassanak engem és a Patakért Egyesület jelöltjeit.


A megújuló Sárospatak programja

Érdekel a teljes program

Kapcsolat

patakert@patakinfo.hu

Kérdése van? Csatlakozni szeretne? Ha jövőképünk és terveink felkeltették érdeklődését és kapcsolatba szeretne lépni a PATAKÉRT csapattal,kérjük, írjon levelet a fenti email címre.

Csetneki József - +36 20 569 67 58

Fent vagyunk a facebookon is!

Az ellenzéki pártok támogatásával

  • mszp_logo
  • dk_logo
  • momentum_logo
  • jobbik_logo
  • mm_logo

Események


PATAKÉRT - Sárospatak 2019.

Kiadó: Patakért Egyesület
Cím: 3950 Sárospatak, Petőfi Sándor u. 22. II/4.
Felelős kiadó és felelős szerkesztő: Vigyikán Csaba, az Egyesület elnöke