Berger Zsolt

a sárospataki 5. számú választókerület képviselőjelöltje


TISZTELT SÁROSPATAKI VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, mint Sárospatak város 5. választókörzetének a Patakért Egyesület csapatában induló képviselőjelöltje.

1967-ben születtem Budapesten. A Külkereskedelmi Főiskolán diplomáztam. Néhány bankban töltött évet követően a Figyelőnél és a Manager Magazinnál voltam gazdasági újságíró. Még a médiában dolgoztam, amikor Sárospatakon született párommal megalapítottunk egy kis családi borászatot Erdőbényén. Jelenleg is a Karádi-Berger borászat tulajdonosa és vezetője vagyok, korábban 9 évig az erdőbényei Bor, mámor, Bénye fesztivált szervező egyesület elnöke és a rendezvény fő szervezője és menedzsere voltam.

10 éve élünk Sárospatakon, mindkét fiam itt kezdte iskolai tanulmányait, jelenleg mindketten az Árpád Vezér Gimnáziumban tanulnak.

Szeretünk Sárospatakon élni, úgy látjuk, hogy ez egy nagyon jó adottságokkal rendelkező kisváros, szeretjük történelmi hangulatát, a Bodrog folyót, a hegyeket és örülünk, hogy lehet választani az iskolák közül.

Úgy éreztük azonban, hogy ezeknek a természeti és történelmi adottságoknak egy jelentős része nincs kihasználva, a város a lehetőségei alatt teljesít. Amióta mi itt élünk nagyon sok barátunk, ismerősünk elköltözött, kevés a vállalkozás és a jól fizető munkahely, a turisták rövid időre jönnek és Sárospatak ma nem úgy néz ki, mint egy világörökségi borvidék központja. Sokat lehetne javítani a városon belüli közlekedésen, aminek része lehetne a bicikliút hálózat is.

Többek között ezeknek a céloknak a megvalósításáért hoztuk létre társaimmal a Patakért Egyesületet és ezért kérem, hogy október 13-án a támogassanak engem és a Patakért Egyesület jelöltjeit.


A megújuló Sárospatak programja

Érdekel a teljes program

Kapcsolat

patakert@patakinfo.hu

Kérdése van? Csatlakozni szeretne? Ha jövőképünk és terveink felkeltették érdeklődését és kapcsolatba szeretne lépni a PATAKÉRT csapattal,kérjük, írjon levelet a fenti email címre.

Csetneki József - +36 20 569 67 58

Fent vagyunk a facebookon is!

Az ellenzéki pártok támogatásával

  • mszp_logo
  • dk_logo
  • momentum_logo
  • jobbik_logo
  • mm_logo

Események


PATAKÉRT - Sárospatak 2019.

Kiadó: Patakért Egyesület
Cím: 3950 Sárospatak, Petőfi Sándor u. 22. II/4.
Felelős kiadó és felelős szerkesztő: Vigyikán Csaba, az Egyesület elnöke