Csetneki József

polgármesterjelölt
a sárospataki 7. számú választókerület képviselőjelöltje


TISZTELT SÁROSPATAKI VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam mint a Patakért Egyesület polgármester-, illetve Sárospatak város 7. számú választókörzetének a Patakért Egyesület csapatában induló képviselőjelöltje.

Csetneki József vagyok. 1966-ban születtem. Első diplomámat a 1988-ban a Comenius Tanítóképző Főiskolán vehettem át. Később Egerben szereztem rajz szakos tanári diplomát, ezt követően közoktatásvezetői, majd mentortanári szakvizsgákat szereztem. 1999-től dolgozom az alapofú művészetoktatásban igazgatóként, fenntartóként. 2004-től vezetem Sárospatakon az ART ÉRT Alapfokú Művészetiskolát és Óvodát. Feleségem szintén pedagógus, három egyetemista gyermekünk van. Képzőművészként több hazai és külföldi kiállításon szerepeltem az elmúlt 25 évben.

Számos civil szervezet alapítója, vezetője, tagja voltam a rendszerváltást követő időszakban. Érzékenységem a társadalmi élet történései iránt, nálunk családi örökség. A civil életben eltöltött közel 30 esztendő, a magániskolában szerzett 20 éves vezetői tapasztalat megtanított arra, hogy a döntéseim következményeit magamnak kell viselnem.

Korábbi Fidesz szimpatizánsként szót kell ejtenem arról, hogy sokáig nem találtam a helyem a szétzüllesztett közösségek okozta űrben Sárospatakon. Nemzeti értékrendem sok pataki polgáréval azonos. Nagyon bízom abban, hogy nem csak velük, hanem valamennyi sárospatakival közösen, a közösségek városaként teremthetjük újjá az általunk olyannyira szeretett Sárospatakot.

Ezért hoztuk létre társaimmal a Patakért Egyesületet és ezért kérem, hogy október 13-án a támogassanak engem és a Patakért Egyesület jelöltjeit.


A megújuló Sárospatak programja

Érdekel a teljes program

Kapcsolat

patakert@patakinfo.hu

Kérdése van? Csatlakozni szeretne? Ha jövőképünk és terveink felkeltették érdeklődését és kapcsolatba szeretne lépni a PATAKÉRT csapattal,kérjük, írjon levelet a fenti email címre.

Csetneki József - +36 20 569 67 58

Fent vagyunk a facebookon is!

Az ellenzéki pártok támogatásával

  • mszp_logo
  • dk_logo
  • momentum_logo
  • jobbik_logo
  • mm_logo

Események


PATAKÉRT - Sárospatak 2019.

Kiadó: Patakért Egyesület
Cím: 3950 Sárospatak, Petőfi Sándor u. 22. II/4.
Felelős kiadó és felelős szerkesztő: Vigyikán Csaba, az Egyesület elnöke