Vigyikán Csaba

a sárospataki 1. számú választókerület képviselőjelöltje


TISZTELT SÁROSPATAKI VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, mint Sárospatak város 1. választókörzetének, a Patakért Egyesület csapatában induló képviselőjelöltje.

Nevem Vigyikán Csaba, 46 éves vagyok, nős, két leánygyermek édesapja. Diplomáimat a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem, 2000. szeptemberétől dolgozom az Árpád Vezér Gimnáziumban, mint angol nyelvtanár.

Noha Szegeden születtem, már diákként beleszerettem a Zemplén és Sárospatak vidékébe. Ekkor határoztam el, hogy egyszer itt szeretnék letelepedni. Döntésem megvalósításában sokat segített, hogy feleségem is pataki.

Nem bántam meg azóta sem, hogy Sárospatakot választottam otthonomul. Szeretek itt élni, szeretem a város nyugalmát, tiszta levegőjét. Ám egyre több emberrel találkozom, akik úgy érzik, a város fejlődése megállt, a fiatalok szinte kivétel nélkül csak látogatóba jönnek haza. Ha ezen nem változtatunk, félő, hogy közös otthonunk előbb-utóbb újra elveszti egykori rangját.

Szeretném, ha a politika újra mindenki közügye lenne, ha életünk irányítását újra saját kezeinkbe vehetnénk, közösen vitathatnánk meg, hogyan képzeljük el lakóhelyünk jövőjét.

Ne kiváltságos kevesek, hanem minden választópolgár akarata érvényesülhessen a város sorsát befolyásoló döntésekben. Ezért hoztuk létre társaimmal a Patakért Egyesületet és ezért kérem, hogy október 13-án a támogassanak engem és a Patakért Egyesület jelöltjeit.


A megújuló Sárospatak programja

Érdekel a teljes program

Kapcsolat

patakert@patakinfo.hu

Kérdése van? Csatlakozni szeretne? Ha jövőképünk és terveink felkeltették érdeklődését és kapcsolatba szeretne lépni a PATAKÉRT csapattal,kérjük, írjon levelet a fenti email címre.

Csetneki József - +36 20 569 67 58

Fent vagyunk a facebookon is!

Az ellenzéki pártok támogatásával

  • mszp_logo
  • dk_logo
  • momentum_logo
  • jobbik_logo
  • mm_logo

Események


PATAKÉRT - Sárospatak 2019.

Kiadó: Patakért Egyesület
Cím: 3950 Sárospatak, Petőfi Sándor u. 22. II/4.
Felelős kiadó és felelős szerkesztő: Vigyikán Csaba, az Egyesület elnöke